1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rockstar Games Table Tennis Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tigger1985, Kwiecień 20, 2011.

  1. Tigger1985

    Tigger1985 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Słupsk
    Witam

    Mam następujący problem.

    Nagrywam grę
    Rockstar Games Table Tennis


    sprawdzam ja przed nagraniem abgx360

    Pokazuje że wszystko ok i gra nie działa.

    Co można z tym zrobić?

    Mam LT+ 1.1

    Inne gry chodzą bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Tigger1985

    Tigger1985 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Słupsk
    Pal
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja mam mafie 2 w pl i też abgx na zielono a gra nie dziala.....moze obraz skopany
     
  6. Tigger1985

    Tigger1985 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Słupsk
    juz z 3 źródeł ściągałem tą grę.

    a może coś tam być z vawe nie tak>? czy LT+ czyta wszystko?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    LT+ czyta wszystko.
     
  8. Tigger1985

    Tigger1985 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Słupsk
    wystarczyło zmienić program do nagrywania
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. Tigger1985

    Tigger1985 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Słupsk
    ale 4 płyty poszły w piz..............
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no tak bywa......ale wiesz....doświadczony jesteś teraz......
     
Wczytywanie...

Poleć forum