1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ROD - 4 diody ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez vieron, Marzec 6, 2009.

  1. vieron

    vieron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś jakże niesławna bestia, postrach lasu oraz pobliskich wsi - RROD nawiedził lub też może jak zły demon opętał moją konsolę. Palą się cztery diody oraz nie ma obrazu. Dziwi mnie to ponieważ konsola no świeżo po naprawie.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    To poczytaj co to sa 4 diody :).
     
  4. vieron

    vieron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ten kabel też tak nagle go szlak trafił, jeżeli to tylko jego wina to kamień z serca bo się nastrachałem nieźle :)
     
  5. vieron

    vieron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz pojawiły się 3 :( Kod błędu to 0102, czym jest ten 3RLOD X-CLAMP ?
     
  6. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Weź odłącz wszystkie kable, dyski itp. Poczym podłącz je wszystkie (tylko dokładnie), i sprawdź wtedy czy będzie ROD. A jeżeli będzie się dalej wyświetlał to sprawdź kod.
     
  7. vieron

    vieron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem jak mówiłeś i RROD jest dalej. Kod to 0102
     
  8. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    to chu. jak pech to pech na maksa
    ja bym sie wk...il i to bardzo
     
  9. vieron

    vieron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Z powrotem do serwisu .
     
  11. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
  12. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kto naprawial konsole ze tak szybko spuchla?
    obstawiam ze jakis czarodziej towel trickiem xboxy reperuje hahaha
     
  13. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    pewnie jakis lajek naprawial i coz z..al bo szybko szybko nic nie na szybko
     
  14. wbartki

    wbartki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    mielec
    Mi cholera e74 wyskoczyło równy rok po zakupie i mam dylemat co robić. konsola na gwarancji ostatnio przerobiłem ale pan który przerabiał twierdzi że plomby są jak najbardziej ok i nie wiem co teraz mam robić czy dać do Juchego bo u niego kupiłem xsa i zapłacić czy wysyłać do microsoftu
     
  15. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    wyslij do M$ nawet jak nie naprawia to odesla.
    Ja tak zrobilem i naprawili.
    wic w sumie jak za free to czemu by nie zkorzystac?
     
  16. wbartki

    wbartki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    mielec
    Więc pytanie mam jeszcze takie czy wgrywałeś stary "klucz" na dvd-roma czy wysłałeś tak jak była. czytałem gdzieś że rachunek na 450 zł mogą wystawić
     
  17. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    nie wgrywalem tylko wyslalem
    Co ci niby zrobia jak wykryja?
    konsole zabiora?(nie maja prawa)
    przy okazji myslisz ze tym tlustym niemieckim tylkom(bo w niemczech naprawiaja) sie chce sprawdzac freamware w napedzie?
    Im sie naprawiac plyt nie chce tylko cale nowe plyty wkladaja a w raporcie pisza plyta nie zdatna do naprawy
     
  18. wbartki

    wbartki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    mielec
    w takim razie bardzo dziękuje za pomoc i rejestruje konsole do naprawy
     
  19. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Co do rachunku to bujda bo jesli wysylasz z gwarancja to nie maja prawa obarczac cie kosztami napraw o ktorych nie wiesz przed wysylka
     
  20. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Nie ma za co slurze pomoca
     
  21. wbartki

    wbartki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    mielec
    gwarancje posiadam właśnie rejestruje konsolke
    i :)
    mam nadzieje że wszystko się uda naprawić
    bardzo dziekuje za pomoc bo przynajmiej wiem że jak dobrzy pójdzie za 3 tygodnie bedzie w domku naprawiona
     
Wczytywanie...

Poleć forum