1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ROD co chwila

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Porra na rrabarrbarr., Marzec 15, 2014.

  1. Porra na rrabarrbarr.

    Porra na rrabarrbarr. Banned

    Dołączył:
    Luty 24, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co jakis czas wywala mi roda... Odlaczam go wtedy od pradu i po chwili uruchamiam. Przez jakis czas dziala swietnie, pozniej to samo.
    Co robic? Jaka przyczyna?

    Tapnięte z mojego Galaxy Mini 2. <3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pikey4

    pikey4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ropa, Poland
  4. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
  5. Szymo1234

    Szymo1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Czy chodzi ci o xbox 360 fat czy xbox 360 slim?
     
  6. pikey4

    pikey4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ropa, Poland
    płyta główna .
    jeśli jasper to nic się nie dzieje bo też miałem rok temu jaspera i raz/dwa w tygodniu wchodził RRod. wyłączyłem i włączyłem i wszystko działało
     
  7. Porra na rrabarrbarr.

    Porra na rrabarrbarr. Banned

    Dołączył:
    Luty 24, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Elitka 120gb (bez dysku, bo zabilem. jestem.na pd) jasper.

    Kolega tez tak mial, raz rok temu, a Ja mam 4-5 razy na 1h... :/

    Tapnięte z mojego Galaxy Mini 2. <3
     
  8. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Otwieraj go i czyśc + wymiana pasty, prawdopodobnie kurz, możliwe że jakiś włos albo sierść, a jak wiadomo włos przewodzi prąd. Czyli musisz przeczyścić konsole i przydałoby sie wymienić paste.
     
  9. pikey4

    pikey4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ropa, Poland
    pastę to mogę ci polecić taką PASTA TERMOPRZEWODZĄCA ZALMAN STG2 NA JUTRO (4045677859) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje..
    a przeczyścić jeśli nie chcesz sam to poszukaj kogoś sprawdzonego a nie kogoś kto pracuje w pokoju lub grażu
     
Wczytywanie...

Poleć forum