1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ROD czy zmienia mi napęd?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tiger871, Październik 24, 2008.

  1. Tiger871

    Tiger871 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam załóżmy że wyskoczy mi Rod czy w serwisie wymienią mi napęd? czy tylko płyte? Bo nie wiem co zrobią? Czy napęd wymienią tylko jak sam napęd się popsuje? Dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    Samą płytę - jeżeli masz orginalne firmware w napędzie ,jeśli masz flasha i posiadasz key'a napędu to pewnie Ci też wymienią samą płytę. A jak nie masz key'a to pewnie pójdzie całość bo za wyciągniecie key'a z flasha nieźle sobie życzą
     
  4. Tiger871

    Tiger871 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    No tak ale jeśli przerobię i potem z powrotem orginalny wgram to będzie ok?
     
  5. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    Jak masz org. firmware to masz tez key'a ... czyli wymienią samą płyte
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    Naped pozostanie ten sam ;D
     
  7. plutap

    plutap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    wymieniają także napęd :(
    wysyłałem xa do serwisu, wymienili mi płytę i napęd na lite-ona, nie był flashowany wcześniej
     
  8. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    Ale ty mówisz o serwisie M$ rozumiem ?
     
  9. plutap

    plutap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    tak, a autor miał na myśli serwis pogwarancyjny?
     
  10. Tiger871

    Tiger871 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    nie miałem na myśli właśnie serwis M$ i po co oni mi zmienią napęd jak mi sie nie popsuł?
     
  11. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    Czasem tak czasem nie :) Jak dość nowa konsola to może zostawią, albo na złość Ci włożą LiteOna :)
     
  12. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    Ja wysyłałem konsolkę z rodem i jak na złość Lite-ona dostałem.
    I tak mi to lotto bo konsoli nie przerabiam i nie przerabiałem ale według mnie Lite-on chodzi gorzej od Hitachi.
     
  13. raforza

    raforza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    Na 90% wymienia Ci pytę i napęd. Dwóch znajomych miało RODa i im wymienili. Mi również wyskoczył ROD ale wolałem zapłacić 200zł i oddać do profesjonalnego serwisu niż użerać sie z Liteonem. Tobie też to radzę w przypadku RODa. Pozdro
     
  14. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    Ja też mam właśnie RODa,czyli jak wysle do MS to wymienia mi i napęd ? Mam konsolę z 2006 roku więc pewnie wsadzą liteona.
    A może być tak że nie naprawią mi konsoli ? Mam gwarancję bo konsola jest zarejestrowana na stronie i nigdy nie była banowana.
    I ile trwa naprawa u MS ? :)
     
  15. plutap

    plutap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    po zabraniu przez kuriera paczki trzeba czekać około 2 tygodnie, na pewno wymienią Ci napęd,
     
  16. raforza

    raforza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    To zależy gdzie poślesz. Jeżeli Dojcze to conajmniej 2 tygodnie. Natomiast ja wysyłałem w poniedziałek do Czech a w czwartek konsolka było u mnie :). Dodam że wysłałem przerobioną bo napęd mi padł i nic nie dało sie zrobić a plombę kupiłem na allegro bo moja byłe "lekko" uszkodzona :) Nie robili żadnych problemów typu opłata za przesyłkę 400zł czy ban czy inne historie. Pozdro !!!
     
  17. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    Odp: ROD czy zmienia mi napęd?

    raforza wysłałem Ci Wiadomość :)
    A ja mam jeszcze pytanie.
    Bo mi te diody migają ,czy tak ma być ? Czy one mają świecić stale ? Bo już nie wiem,ale tak czy inaczej to mam 3ROD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum