1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rod w jasperze?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez slashg, Luty 5, 2011.

  1. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzisiaj odpalam konsolke wszystko ładnie pięknie odpalam gre i tu nagle ekran czarny i 3 diody na konsoli... Po 2 restartach zaskoczyło i nie ma rod. Czego to może być wina?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28132
    Polubienia:
    3218
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Kabel między TV a konsolą sprawdzałeś?
     
  4. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie kabla nie sprawdzałem. Ale jak po 2 resach się odpalił to może nie wina kabla
     
  5. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No być może , jest to wina włączania kosnsoli co tzw.5min.;)Chiwlowe przegżanie się lub poprostu , coś Ci się tam spsuło.;);)Jak Ci to wyskoczy poraz 2 czy 3 , to oddaj na gwarancję jeżeli takową posiadasz;)
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    na pewno nią ruszałeś ze złości/strachu i możliwe że kabel zasilający lekko nie stykał a ruszając nią dopchnąłeś ją i zadziałało , albo masz popsutą konsolę tak jak pisali jak wyskoczy 2 raz to na gwarancję .
     
  7. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A tak swoja drogą to rod w jasperze jest możliwy?
     
  8. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Impossible is nothing
     
  9. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Serce X'a to masa elektroniki, a im jej więcej, tym łatwiej o jakąś awarie. Pamiętaj, że to przecież tylko maszyna.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Bugal
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    345
  2. 4x4
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    334
  3. SUN_Rise
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    737
  4. promi
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    1825
  5. Lucky610
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    582

Poleć forum