1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rod?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez byczku1998, Luty 27, 2013.

  1. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Siemasz.

    Wczoraj napotkalem takie oto zdarzenie... podlaczam x'a do pradu odpalam... a tu wlacza sie 3 czerwone diodki... zesralem sie jak kij wie co.... odpalilem jeszcze raz i poszlo normalnie, pogralem 2h i offnalem konsolke... Czy to moze znaczyc ze xobox juz dlugo nie pociagnie :x?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najprawdopodobniej zwiastun końca konsoli, widzę ,że masz PREMIUM'a czyli stara płyta jak świat
     
    1 osoba to lubi.
  4. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    No wsumie zasłuzona bedzie mial emeryture... ciagne od 07 :) I to tez jakos lekkiego zycia nie mial :p
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To sprzedawaj puki chodzi i inwestuj w SLIM'a albo chociaż JASPER'a :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Ta konsola w moim posiadaniu wsumie jest 2 lata, wczesniej dostałem ja od wuja :p Kasy mam 700 zł, jak już kupic to lepiej np. Slima nowego za to 600-700 zł czy np jakiegos używanego typu Elite :p? Dodam ze do tej konsolki mam 2 pady, 30+ oryginalnych gier, nie przerobiona jest.... i czy do takiej slimki wkleje dysk z tego x'a (60 gb). A i czy nie lepiej poczekac na 720 :p? Skoro mam to 700 zł, cos tam jeszcze dozbieram napewno, oraz moge sprzedac ta konsolke dajmy na to za 300 zł :p? Nie musze kupowac w dniu premiery, moge troche odczekac ^^
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no to poczekasz do 2014 bo pod koniec 2013 dopiero ma wyjść nowy xbox
     
  8. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprzedaj wszystkie gry, kup SLIM'a i zrób sobie RGH (230-260zł), chyba ,że grywasz na XBL , to w takim razie lepiej kupić używanego starszego slim'a, gdzie da się LT 3 .0 zrobić (mały koszt), bo w najnowszych koszt flash'u napędu to podobno 350-400zł ..
     
  10. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    A LT ma ile % na bana XBL? Czesto grywam na XBL
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Rod?

    Zadzwoń na linie MS, oni pewnie to wiedza.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  12. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Hmm a tak mniejwiecej? Bo zrozumialem ze na LT mozna grac na XBL?
     
  13. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A bawiłeś się zasilaczem nieraz takie błędy wyskakiwaly jak zasilacz był źle lub za słabo podpięty do konsoli
     
  14. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Mniej więcej to nie wiadomo,ale raczej na razie można. Najlepiej kup slima z LT bez dysku i innego sprzętu,bo te stare sprzęty typu pady czy kable będą działać,wtedy wyjdzie taniej. Wyciągnij dysk ze starej konsoli-ten swój 60 gb. Przełożysz go bez problemu do slima. A tą starą konsolę pogoń z zasilaczem.
     
  15. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Hmm, wiecie co? Moze naprawde ten zasilacz... niestety musze zamieniac podlaczanie xboxa i ładowanie telefonu, moze jakos wtedy mocniej pociagnalem i ten kabel serio sie poluzowal.... Ale wole nie ryzkowac, sprzedam ten sprzet, kupie cos w podobnej cenie :)
     
  16. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tylko kto ci da gwarancje że ten nowy używany będzie lepszy od starszego napewno zasilaćz miałem tak samo
     

Poleć forum