1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rodzaj gier w RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Chudy1512, Kwiecień 11, 2012.

  1. Chudy1512

    Chudy1512 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    Witam mam takie pytanie czy ma to jakieś znaczenie czy gra jest pod System Obrazu: PAL czy NTSC Powiem krótko niby zrobiłem tak samo gre obraz wsadzilem do goda i gdy się zrobiło w god2iso skopiowałem do GryXbo360 bo takie ścieżki sobie ustawiłem i teraz jej nie widzę inne 3 gry które przerobiłem i dodałem go Gry Xbox360 to działają widać je w liscie gier. Macie może jakiś pomysł dlaczego nie widzi mi tej gry ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniunio

    maniunio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czy w RGH ma to znaczenie nie jestem pewien, bo w innym wypadku ma to znaczenie na 100%. Po prostu polecam pilnować się przy ściąganiu gier, albo PAL albo Region Free. Pozdrawiam
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma znaczenia. Na RGH i jtag chodzą wszystkie regiony
     
  5. Chudy1512

    Chudy1512 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    To dlaczego nie widzę ich w liście gier ?? Jaki to może być powód gry widzę a resztę co przerobiłem to już nie widać ?? Przez menadżer plików jak wejde to mogę ją odpalić a w liście gier tego nie widać jakiś pomy sł ??
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A SCAN puściłeś?

    [​IMG]

    Tak jak mówi !boby2pc , na RGH i JTAG nie ma znaczenia region.
     
  7. posejdonn

    posejdonn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śląskie
    Ja miałem podobnie, ale mi nagle nie widział kilkunastu gier, musiałem przeinstalować fsd

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
     
  8. Chudy1512

    Chudy1512 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    No Mi tylko gry weszły a teraz jak chce dodać to przez menadzer da się grać a w liście gier nie widać tego Jak to mam rozwiązać bo 3 gry przerobiłem i 3 gry nie widzi UFC 3, GTA 4, i takie tam Jakiś pomysł?
     
  9. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Albo było trzeba zresetować ustawienia FSD.

    [​IMG]
     
  10. Chudy1512

    Chudy1512 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    Dziękuje Daniel1979 już mi pomogłeś działa wszystko. Pozdrawiam wystarczyło scan puścić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum