1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rodzaje napędu xbox elite

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jasienko, Grudzień 28, 2010.

  1. Jasienko

    Jasienko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !!
    Interesuje mnie rodzaj napędu w xbox elite data produkcji 2009-09-01.

    Pozdrawiam


    P.S Wszystkie wyzwiska od noobów i idiotów ucieszą mnie niezmiernie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Loteria. Może być 83v1, v2, 9x. Dopóki nie otworzysz i spróbujesz odczytać klucza (w przypadku 83x) to się nie przekonasz.

    Mam obecnie jednego elita 25.8 i ma 83x v2 bez cięcia nie ruszy, a arkady z taką datą leciały satą.
     
  4. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Masz LiteOna innej opcji raczej nie ma Hitach i Samsung były na początku produkcji przez jakieś 2-3 lata potem chyba tylko montowali LiteOny ( wszystkie konsole jakie widziałem od początku 2008 LiteOny ).Jeśli chodzi ci o firme napędu a o model to dowiesz się jak otworzysz
     
  5. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    masz liteona v3 trzeba ciac
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nieprawda, bedzie na 99,9% zwykly 83850c czyli v2.
     
  7. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    a to sory za blad
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ja sie osobiscie nie spotkalem w elite z 83850v2. Najwczesniej spotkany przeze mnie v3 w elite to 2009-09-15.

    Tak wiec kolega ma zwyklego 83850c ktory pojdzie po sata.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  10. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Na początku grudnia przerabialiśmy elite z 2009-09-03 napęd v2 także najlepiej otworzyć i sprawdzić...
     
Wczytywanie...

Poleć forum