1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rodzielczość plazma 42 cale 720p czy 1080p?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pontonss, Styczeń 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pontonss

    pontonss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie mam plazmę HD Ready pisze że obsługuje 720p (rozdiałka plazmy 1024 na 748) więc taką rozdzielczość (720p) ustawiłem, ale jak dałem 1080p to menu itp wygląda ładniej, czy plazma w takim razie obsługuje 1080p i czy warto ją ustawiać, czy to tylko menu konsoli jest ładniejsze ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. InTouch

    InTouch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli całość (menu itp.) wygląda ładniej wydaje mi się że powinieneś spokojnie z tego korzystać ;]
     
  4. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Skoro HD Ready to powinieneś mieć także opcje 1080i. Radze jednak ustawić 1080 :). O ile dobrze pamiętam to 720p traci jakość przy telewizorach powyżej 37 cali.
     
  5. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skoro wygląda ładniej to nie powinno być problemu :) W razie jakichś problemów zmień na HD Ready.
     
  6. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Radzę w ustawianiach wybrać 1080 przy takich możliwościach to normalnie łezka spływa. Taka grafa , że nie oderwiesz się od TV.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    HD Ready to 720p.
    Jezeli telewizor nie obslugiwalby 1080p to nie mial bys obrazu.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum