1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router bez wifi

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez ARCZi2005, Marzec 5, 2013.

  1. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam pc i łącze sie z internetem przez router bez wi-fi,czy istnieje coś takiego żebym mógł dołożyć coś żebym nadawał sygnał wi-fi bez konieczności wymiany routera na router z wi-fi ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    720
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Możesz kupić Access pointa, ale to prawie to samo co router.
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
     
  4. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Albo niech ktoś mi powie czy da sie podłączyć roter do routera z wi fi ??
     
  5. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Router bez wifi

    Ty teraz masz modem (?), wiec mozesz dokupic router, polaczysz wtedy modem z routerem za pomoca kabla ethernet.

    Wysyłane z mojego RUBINA za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam router ale bez wi fi.mam też router z wi fi ale nie można w nim odblokować portów wiec lipa ze ściąganiem i chciałbym go dołaczyć żeby nadawał samo wi fi
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Na google poszukaj jak na nim zrobic z portami na kazdym sie da
     
  8. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie to taki router za 1zł z neti i wszedzie piszą że lipa z portami jest
     
Wczytywanie...

Poleć forum