1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router do xbox live

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez KalitaPL, Grudzień 2, 2010.

  1. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    SIEMA!
    Mam zamiar kupić router.Mam internet kablowy.
    Tylko jak teraz podłączam kabel od kompa do xboxa to na teście mi wychodzi takie coś:
    Kod:
    Sieć-połączone
    Internet-połączone
    XBOX Live-błąd
    
    I nie wiem czy jak kupię router to xbox live mi będzie działać i czy będę mógł grać przez live.
    Czy będzie działał mi live jak kupię router??
    A jak będzie działał to proszę o podanie jakiegoś dobrego routera do około 100zł
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Masz dokladnie taki sam problem ?
     
  5. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Co to znaczy "inernet radiowy"
    Czy chodzi o neostrada lub netie na KABLU telefonicznym czy może internet z telewizyjnej kablówki też pochodzący z KABLA.
    to jest wielka różnica. Mój kolega z pracy też chciał abym mu ustawił rounter. Przyjechawszy do niego okazało się że neta ma z Netii a kupił rounter DSL i ****
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Gdzie ci pisze ze autor tematu ma neta radiowego ?
    A to czy autor tematu ma neta ADSL czy DSL to juz musi sam odpowiedziec
     
  7. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Masz bezprzewodowego neta w domu? Od kiedy samo kupno routera sprawia, że masz bezprzewodowy internet? Wiesz, że stare xboxy nie mają wifi? Wiesz, że wifi na ogół dorzucane jest tylko do laptopów? Po tym co napisałeś mam wrażenie, że tego nie wiesz. Poza tym, u niektórych dostawców trzeba płacić za możliwość korzystania z wifi.
     
  9. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pewnie, a kazdy dostawca sprawdza u kazdego klienta w domu czy ten ma router...
     
  10. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podrzućcie mi dobry router do XBL bo będę kupował nowy. Cena tak ok. 100zł. Ja się podłączam przez kabel.
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Za 100zl jest tani router, to ze kablem sie łączysz to fajnie ale jakim, od kogo masz neta ?
     
  12. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    TP-Link - do kablówki - 340G (do 50 PLN) ADSL (neo, itp) - W890 (do 80 PLN). Chińszczyzna, ale tania i dobra.
     
  13. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam właśnie na sprzedanie tp linki i do neo i do kablówki.
     
  14. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli kupi sobie router a Access Pointem to będzie miał dostęp do bezprzewodowego neta. Czego tu nie rozumiesz? No z tym dostawcą neta to można się zapytać, ale nie powinien robić problemów.
     
  15. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    a jak kupi bez AP to nie będzie miał bezprzewodowego? wiesz w ogóle co to Access Point?
     
Wczytywanie...

Poleć forum