1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router dobry do grania live ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sOrOwEczkA, Lipiec 11, 2008.

  1. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    http://allegro.pl/item396001613_d_link_di_524_bezprzewodowy_router_4_switch.html
    Powiedzccie czy jak mam ten router to musze w nim cos ustawiac zeby miec live czy poprostu wystarczy podpiac kabel do xboxa i sie ciesze livem hmmm ::)????
    I jakby ktos wiedzial jak.albo go porostu mial to powiedzial jak go skonfigurowac ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. acePL

    acePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Internet
    Odp: Router dobry do grania live ??

    Z jakiej firmy masz neta ?
     
  4. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
  5. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Router dobry do grania live ??

    Ja mam tego D-linka, wydawało mi się na początku że nie uda mi się go skonfigurować, ale wiem że to łatwizna. Polecam ci go. Jak bedziesz miał problem z jego konfiguracją to pisz na gg 4457440
     
  6. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Router dobry do grania live ??

    niestety pytałem się wujka czy ma no i niestety ma ten u góry powiedział że mi odda bo nie potrzebny mu jest ;)
    ale dobrze że mam zaprzyjaźnionego informatyka wiec za "flaszkę" zrobi tak jak trzeba :D i co trzeba ;D
    a najgorsze jest to że mam net skynet'u wiec nie wiem jakie problemy mogę mieć :/

    Edit : stwierdziłem ze mam wakacje i skonfigurowałem na razie testy robię na PSP bo wi-fi ;) ale mam gites malites :D

    polecam wystaczy pomyslec :) NETGEAR WGR614v7 :)
     
  7. zap

    zap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Router dobry do grania live ??

    Używanie routera to gier sieciowych zawsze spowalnia, i daje jakieś opóźnienia, choć przy dobrej prędkości internetu będzie ci się dobrze grało ;) Więc jeżeli internet masz w miarę szybki to bierz router :)
     
  8. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Router dobry do grania live ??

    Ja tam mam jakiś router no name, który dostalem od mojej firmy internetowej i tylko wpiąłem kabel, przetestowalem połaczenie xbox live i samo mnie do niego podlaczyło. A kosztowal chyba 40 zł :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum