1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router i podłączenie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mC__, Grudzień 7, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mC__

    mC__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Posiadam router TP-LINK TD-W8101G

    Router TP-Link TD-W8101G NEOSTRADA NETIA wys24h (831885063) - Aukcje internetowe Allegro

    Ma 1 wyjście ethernet które jest podłaczone do komputera (posiadam neo). Teraz mam pytanie jak by go podlaczyć do xboxa. Coś takiego by wystarczyło ?

    ROZDZIELACZ LAN -- NAJTANIEJ TANIA WYSYŁKA (843144686) - Aukcje internetowe Allegro

    Wpiąłbym go do routera, jeden koniec do pudła a drugi do kompa. Da rade tak zrobić ? Czy musze zakupić switcha i od niego z jednego gniazda puścić router a z drugiego xboxa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie zadziała bo musisz 2 kablami podlaczyc sie do tego rozdzielacza. (a ten tp link ma jedno)
    kup najtanszy switch
     
  4. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a czemu poprostu drugiego kabla nie pociagniesz od routera do xboxa?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bo ruter ma tylko jedno wyjscie przeciez
     
  6. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    true, nie doczytalem. no to switch jakis 5portowy i po problemie. chcesz to ci za 15zl + wysylka sprzedam dlinka 10/100mbps 5portowy
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum