1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router, itp.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez oliwa309, Grudzień 3, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Pytania

    Witam!

    Co do 1 i 2:
    Odpowiedzcie najpierw na 2, później na 1. :p

    1.
    Planuję zakupić router do mojego Xbox'a 360, ale nie wiem jaki wybrać i chciałbym się spytać czy ktoś mógłby mi doradzić?
    Prosiłbym o oferty z Allegro nie przekraczające 60 zł.

    2.
    Posiadam: kabel, który mi dali wraz z zestawem (Elite), modem firmy Arris, laptopa, kabel USB i jeszcze jeden kabel, który dostałem wraz z modemem (chyba Ethernet, bardzo podobny dali mi z X'em)

    Czy jest możliwość podłączenia X'a do internetu bez routera?

    3.
    Pytam się, bo totalnie nie znam się na routerach i modemach. :)

    4. Nagrywam czasem demówki na płyty Verbatima, jakie używać? "Plus" czy "Minus"?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    co to jest modem arris skad masz net.
     
  4. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Arris jest to firma modemu. Internet mam z UPC, 30 Mb/s.
     
  5. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    ad. 2 oczywiscie, ze sie da podlaczyc, nie wymagany jest router. Ale skoro masz lapka to pewnie bys chcial miec i to i to podlaczone :)

    ad.1 ja poszedlem do sklepu poprosilem o najtanszy jaki maja i dziala juz 2 lata, jak nie wiecej :) wiec wedlug mnie nie trzeba tutaj zadnych rad, poprostu idz kup ;p Tylko nie wiem czy za 60 zl dostaniesz nowke ;[

    EDIT: ad.4 verbatim dvd + r dl
     
  6. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ok, dzięki. W takim razie jak podłączyć internet do Xbox'a 360? Nie muszę mieć tego i tego podłączonego, neta w laptopie przez ten czas może nie być. ;)
    Co do routera - mogę kupić najtańszy i każdy będzie działał?
     
  7. Benko

    Benko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jest możliwość podłączenia xboxa do internetu beprzewodowo??
     
  8. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    nie rozumiem pytania, jak jak? normalnie? od modemu twojego operatora netu pociagnij kabel do konsoli.


    wedlug mnie, tak. Ja kupujac routera w ogole sie nie znalem, poszedlem i kupilem i dziala :)
     
  9. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa

    No, właśnie to nie działa... :(
    Jest jakiś problem IP, tak mniej więcej był napisane, że nie można znaleźć IP, itp.

    A jakim kablem? Ten co dali w zestawie nadaje się?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    oliwa309 - clonuj mac adres peceta do konsoli i wpisz te same dane co w pececie
     
  11. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Już wszystko jest ok. Internet ładnie śmiga. Testowałem na koncie USA, teraz tylko czekać na Xbox LIVE. :(
    Microsoft mi przysłał meila i napisali, że prace nad nowymi regionami Xbox LIVE zostały niedawno rozpoczętę. :D
     
  12. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Benko jest, tylko musisz zestaw kupić Wireless Adapter od Microsoftu.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum