1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router Pentagram Cerberus problem..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bgszef, Kwiecień 25, 2010.

  1. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Witam. Mam dziwny problem z tym routerem. Mianowicie nie moge sie zalogowac do ustawien. Wciaz wyskakuje, ze bledne haslo... Tylko, ze najsmieszniejsze jest to, ze NIGDY nie zmienialem tego hasla. Zawsze uzywalem domyslnego tj admin/pentagram. SPrawdzalem na moi kompie polaczonym kablem i na lapku przez wifi. Caly czas to samo. Resetowalem go pare razy, odlaczelm od pradu na pre minut. Bez efektow... Sprawdzalem tez rozne inne kombinacje loginow i haslem znalezionych w necie, ale tez nie trybilo Ma ktos jakis pomysl OCB?? Pilnie potzrebuje sie do niego dotsac, bo musze przekierowac porty, a bez zalogowania sie nie da rady... Prosze o wszelkie rady i wskazowki. Bede bardzo wdzieczny za pomoc.

    router - Pentagram Cerberus 6391
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    miałeś standardowe hasło ?? OMG może ktoś ci sie włamał i pozmieniał

    Powinno to przywrócić wszystkie ustawienia na domyślne !! Pamiętaj zmień hasło !!
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Ale kto i jak mial mi sie wlamac?? Haslo na wifi mialem zmienione, tylko do ustawien uzywalem te standardowe..
     
  5. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    zrestartuj i sprawdź czy wszystko OK
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    10 razy go resetowalem ;/
     
  7. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    według tej instrukcji co ja podałem ?? !!

    jeżeli tak, to spróbuj się zalogować z innego kompa !!
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Tak samo. Probowalem na 2 kompach...
     
Wczytywanie...

Poleć forum