1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

router pentagram p6360 ustawienie portow dla LINK na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez na mchu jadali, Styczeń 28, 2013.

  1. na mchu jadali

    na mchu jadali Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam problem z ustawieniem portów w routerze. Niby wszystko dobrze ustawiam ale za kazdym razem przy testowaniu wyskakuje FAIL. Wszystko mi działa tzn. działa pogoda, pobierają się okładki i update, nawet w linku widać pokoje i mogę się połączyć ale nie widać pokojów w grze. Może ktoś z was ma taki router i pomoże w ustawieniu. To jest screen z moimi ustawieniami.[​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ogólnie te testy w ustawieniach konsoli to można olać, często wyskakuje FAIL ale łączy bez problemów
    porty musisz przekierować na adres IP konsoli
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: router pentagram p6360 ustawienie portow dla LINK na RGH

    dokladnie mi wyskakuje pass-fail i gram na linku, servery też moge zakładać. Upnp masz włączone?

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. na mchu jadali

    na mchu jadali Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    UPNP mam włączone, porty na adres konsoli i cały czas nie widać pokoi w grze. Nie wiem czy tak ma być ale bez przekierowywania portów też widać ludzi w LINK'u i moge się podłączyć.

    A może dostawca internetu musi mi odblokowac te porty?
    Już męczę sie tydzien i nic.
     
  6. na mchu jadali

    na mchu jadali Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przeskanowałem porty i wyszlo ze mam odblokowane tylko 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum