1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router US ROBOTICS 9107A jak otworzyc NAT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez play, Kwiecień 6, 2010.

  1. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    Witam tak jak w temacie nie mogę otworzyc portów NAT w tym routerze zaden z poradników na forum nie jest pomocny ;/ bo w moim przypadku wszystko wygląda inaczej ;/ Potrzebuje tego aby kozystac z xbLIVE a tak pisze mi ze porty nat sa umiarkowane i jest wykrzyknik ;/
    PS: zalogowałem się do jego ustawień poprzez przeglądarke ale nie ma tam nic o NAT ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To poszukaj Virtual Server i odblokuj port 3074
     
  4. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    Mam cos takiego.
    Sa tam jakies puste tabelki i mozna zrobic add po tym wyskakuja mi aplikacje do ktorych chce to zrobic ale sa tam same gry ;/
     
  5. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
  6. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak to ma wyglądać wpisz to samo:

    [​IMG]

    W server IP address wpisz IP jakie masz w X360 ustawione np. 192.168.1.5
    I na końcu wciśnij Apply
     
  7. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    A w internal wskakuje to samo to ma być ? a ip mam zmienne to jak to co tam wpisem będzie działać bo wpisałem aktualne ip. I to odblokowywuje NAT ?
     
  8. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak w internal ma tak być.

    Na konsoli nie masz zmiennego IP bo jest ono przyznawane przez router. Ustaw sobie ręcznie jakieś i takie wpisujesz tutaj. Ja mam inny router niż Ty ale miałem identyczny problem i po odblokowaniu portów jest wszystko OK.
     
  9. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    Dzieki :] ide sprawdzić jak to wyszło .
     
  10. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakby dalej był problem to podaj mi na PW swoje GG to Ci pomogę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum