1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router WIFI

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez YokaPL, Luty 10, 2013.

  1. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam mam zamiar zakupic router wifi ktory pozwoli mi polaczyc sie z konsola xbox 360.Chodzi mi o to żebym nei musial ciagnac kabla przez caly pokoj zeby miec polaczenie wiec mam zamiar kupic routeer ktory zlapie wifi z glownego routera (liveboxa) mam 2 na oku BEZPRZEWODOWY ROUTER TP-LINK TL-WR740N Wi-Fi N150 (3013132455) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Router GIGASET 504 AG ADSL FV-23% (3007206776) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. beda dobre ? Czy polecacie jakies inne nieche jakis drogich za 100.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pinox

    pinox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    G-dz
    1 osoba to lubi.
  4. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Aha dobra czyli rozumiem ze jak bede w innym pokoju to jak bede mial ten router to podlaczam go tylko do konsoli i to wszystko ? i bedzie dzialac? czy nie bo jestem zielony w tych sprawach.
     
  5. pinox

    pinox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    G-dz
    Najpierw musisz go skonfigurować z neostradą , po konfiguracji stawiasz sobie np: za TV w innym pokoju i podłączasz kablem do xboxa, konfiguracja połączenia w xbox i masz neta. A i dodatkowo rozsyła jeszcze sygnal po wifi czyli możesz sobie np: telefon połączyc przez wifi.
     
    1 osoba to lubi.
  6. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No o to mi chodzilo.Dzieki za wytlumaczenie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum