1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router - XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez OPTIM xD, Sierpień 16, 2010.

  1. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Otóż kupiłem router TP-LINK WN3210G po połączeniu go do Laptopa wszystko działa normalnie, ale gdy podłączam go do x360 wyskakuje komunikat o tym że modem lub router nie przydziela adresu IP. Próbowałem już wszystkiego. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    jako to dokładnie jest komunikat ?
     
  4. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Test zakończył się nie powodzeniem.
    Nie można pobrać adresu IP z routera lub modemu.
     
  5. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań

    A jaki masz internet ? Jeśli Neostradę to potrzebujesz Ruter ADSL , lub źle skonfigurowałeś ustawienia
     
  6. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Dialog 4Mb/s. Ustawienia konfigurowałem na podstawie ustawień kumpla. On ma taki sam router do którego jest podłączony X360 i komputer.
     
  7. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Problem Rozwiązany wystarczyło zresetować ustawienia Konsoli. .
     
Wczytywanie...

Poleć forum