1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ogor8, Lipiec 19, 2010.

  1. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam pytanie zwiazane z routerem.Teraz do routera mam 3 kable podłączone i jak bede chcial podlaczyc 4 kabel,uruchomic4 gniazdo to moze mi moj operator wziasc za to jakas opłate czy nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ... normalnie jest tak że w granicach swojego lokalu możesz robić co chcesz i podłączać tyle komputerów ile chcesz....provider daje ci jeden kabel do którego podłączony jest modem a dalej router - a na ile komputerów podzielisz sygnał to twoja sprawa...
    ale jak pisałem wcześniej - normalnie tak jest wiec na wszelki wypadek się upewnij...
     
  4. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok dzieki a mam pytanie czy idzie grac na XBL bez headsetu?

    Da jakos rade czy nie?
     
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak. Ale nie w gta np. w free mode albo party(oczywiscie jesli z kumplami grasz)
     
  6. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czemu np. w GTA nie? mozna grac w kazdy tryb bez headsetu?
     
  7. UKEN

    UKEN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    UPC np w swojej umowie ma limit , ze mozna podpiac do 6 komputerow. W praktyce pewnie i tak by nie bylo problemow z podpiaciem wiekszej ilosci.
     
  8. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    można grać bez HS, ale może to być mniej komfortowe, przy umawianiu sie itd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum