1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zekiv147, Sierpień 16, 2010.

  1. zekiv147

    zekiv147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam router TL-WR340GD jak podłącze konsole do routera to konsola mi sama wyszuka IP czy mam ręcznie wpisać a jak tak to jakie ? Nim podłącze lub gdy podłącze konsolę do tego routera muszę coś zmieniać w ustawieniach konsoli lub routera?
    Mam radiówkę 1,5-2mb.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Router powinien automatyczne przydzielić IP konsoli.
    Ale przed tym powinieneś ustawić router - instrukcja jak go ustawić znajduję się w pudełku lub na płycie CD, która też znajduję się w pudełku. .
     
  4. zekiv147

    zekiv147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja router mam już ustawiony, tak mi się wydaje. ma podłączonego do niego kompa oraz laptop który korzysta z wi-fi. Więc teraz tylko podlącze konsole i wszystko będzie chulać?
     
  5. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Powinno. Upewnij się ze w ustawieniach sieci (w konsoli) Ustawienia IP i DNS są automatycznie przydzielane oraz Ustawienia PPPoE ipt. są wyczyszczone.
     
  6. zekiv147

    zekiv147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki za pomoc. Jutro dam odpowiedź czy działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum