1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

router

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 5iwy, Styczeń 13, 2011.

  1. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam nadzieje ze to juz moj ostatni problem...
    kupilem router TP-Link TL-WR340G chce PC podlaczyc za pomoca kabla a xboxaza pomoca wi-fi
    ale narazie na pc sie skupiam... podpinam wszystko jak w instrukcji wpisoje haslo login i przy samym koncu wyskakuje taki blad...http://img600.imageshack.us/i/boxx.png
    aha mam win7
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Po tym nie dojdzie sie co powoduje blad, zaloguj sie na router i tam spróbuj ustawic login i haslo, sklonuj tez mac adres z sieciowki ktora wczesniej miala polaczenie z netem
     
  4. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Mam identyczny router jak Ty. Win 7. PC na lanie a Xboxa na WiFi. Net z kablówki. Wszystko śmiga. Nie baw się w kreator ustawień tylko poustawiaj ręcznie. Włącz WiFi, UPnP, poustawiaj hasła, ewentualnie dostęp po MACach i będzie hulać.
     
  5. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    wejdź w quick setup i tam zgodnie z instrukcją postępuj.
     
  7. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Guli08

    Guli08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum