1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Router

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ToMaSz90, Marzec 25, 2009.

  1. ToMaSz90

    ToMaSz90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    Jaki wybrać router do podłączenia xboxa do internetu? Mam internet Netia 1024 w przystępnej cenie.Proszę o podawanie bezprzewodowych i przewodowych modeli.Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wez jakiegos bezprzewodowego pentagrama albo asmaxa, byle by byl adsl. model raczej bez roznicy jaki wezmiesz, idziesz do sklepu i kupujesz jeden z ww. mam asmaxa i polecam.
     
  4. AGUARES

    AGUARES Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja ma tp linka 8910g tez smiga jak powinno
     
  5. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wszystko co jest na allegro w przystępnej cenie dla ciebie ok.
    Nie podałeś czego oczekujesz od routera więc nie masz co oczekiwać konkretnej odpowiedzi.
     
  6. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    ja mam D-Link DI-524 i jest zajebiasty zero resetowania zero problemow
    x na kabku a psp i nokia bezprzewodowo i internet smiga porzadnie;)
     
  7. ToMaSz90

    ToMaSz90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    co oczekuje napisałem: ma mi działać xbox live i nie rozłączać
    cena do 160
     
  8. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Szkoda że X nie ma wbudowanego WiFi.. :(. Adapter jest drogi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum