1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

router

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mkis, Czerwiec 10, 2012.

  1. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    Jaki router pod xbox zeby chodził bez włanczania kompa ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jakiego masz dostawce neta :)
     
  4. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
  5. Cisek007

    Cisek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Stacjonarny czy Mobilny??
    (chodzi oczywiście o neta)
     
  6. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
  7. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Czyli masz ADSL, wiec musisz szukać routera pod ADSL
    Zależy czy chcesz mieć w domu sieć bezprzewodową czy nie :)
     
  9. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
  10. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    ja miałem tego TP-Link TL-WR340G i nie narzekałem.
    neta mam z vectry
     
  11. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Każdy router spełni swoje zadanie. Tylko pamiętaj, że do Multimo powinien być ADSL (po "ludzku" z wejściem na kabelek telefoniczny). Polecam TP-Link.
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Netgeara odradzam :) Mi przy neostradzie 10Mb często się zawieszał. Zdecydowanie lepszy jest Linksys pod ADSL. Ja teraz mam Liveboxa i jest ok więc to była wina modemu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum