1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozdielczosc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gozdzikowa, Marzec 2, 2010.

  1. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Witam

    Nie wiem jak zmienic w swojej konsoli rozdzialke . W ustawieniach wyswietlacza moge ustawic tylko ustawienia PAL-50 lub PAL-60 . Poda ktos do tego sciezke ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jakimi kablami masz konsolę podpiętą ? Chociaż domyślam się, że pewnie zwykłym Chinchami (czyt.: w takim wypadku nie można zmienić rozdzielczości)
     
  4. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    mam tym adapterem na euro z 3 chinchami
     
  5. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie możesz rozdzielczości zmienić jak masz pod euro
     
  6. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    a te 3 czincze jak dam ?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie zmienisz rozdzielczości na kablach analogowych. Musialbys podpiac konsole pod hdmi, dvi, vga. A poza tym jak chcesz zmienić rozdzielczość jak telewizory cry maja tylko jedna.
     

Poleć forum