1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozdwojenie kabla sieciowego?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pobier, Listopad 9, 2010.

  1. pobier

    pobier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam tu dość banalne pytanie i prosze mnie za nie nie karać z góry :D
    Mam router. Są w nim 4 wejścia. 1 się spaliło. Zostały 3.
    W jedno laptop, pod dwa komputery. Czy jest jakiś rodzaj rozdwojenia, czy jakby to nazwać "złodziejki" do kabla sieciowego?
    Tak, żebym mógł go wpiąć w router i podłączyć 2 kable sieciowe pod jedno wejście w routerze.
    Prosze o wytłumaczenie dla niekumatego. W razie jeśli się nie da, możecie poradzić coś innego? Xboxa mam elite, więc niewiem czy nie dało by sie go podłączyć bezprzewodowo. Chcem się dowiedzieć, bo polski live jutro i trzeba być gotowy na wszystko.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
  4. pobier

    pobier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli innych możliwosci nie ma. No trudno. A tak wogule gry podłącze kabel z internetu do konsoli, odrazu po rejestracji będzie hulał, czy trzeba coś zmieniać w ustawienach komputera?
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tu masz różne konfiguracje >>> Konfiguracje Xbox Live | Artykuły
    switch używany można tanio kupić już za 20zł widziałem :)
    lub xboxa można podłaczyć do karty sieciowej w PC i w kompie udostepnić mu połaczenie sieciowe
    i switcha nie potrzeba ,ale komp musi być wtedy włączony
     
  6. pobier

    pobier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki, już wszystko wiem. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum