1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozdzielacz Lan

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ...:::Anarkad:::..., Lipiec 13, 2012.

  1. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    chce z kumplem pograć przez lana, ale on ma tylko jedno wejście w kompie na kabel lan do którego ma podpięty modem, i pytanie czy jakby kupił taki rozdzielacz to by wszystko działało >> Adapter rozdzielacz LAN RJ-45 NA 2XRJ-45 127603 (2468368175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojtek0011

    wojtek0011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie czaję o co tu chodzi. W tej aukcji pisze, że trzeba kupić dwa rozdzielacze, podłączyć jeden do routera/modemu i później znowu podlączyć rozdzielacz? Coś tu nie gra.
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja to widziałem tak że podłącze ten rozdzielacz do karty sieciowej i podepnę kabel z neta i xboxa.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Kupiłem najtańszy switch i będzie ok.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. wojtek0011

    wojtek0011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No właśnie ja też tak myślałem, ale z opisu aukcji wynika, że jestem w błędzie. Ale w sumie czemu to miało by nie zadziałać. Po cholerę robić tak jak ten facet pisze, żeby rozdzielić sygnał, znowu złączyć i znowu rozdzielić?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Po to żeby tylko 1 kabel ciągnąć a nie 2

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum