1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozdzielacz pod Xbox-a 360.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez the wert, Styczeń 17, 2011.

  1. the wert

    the wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z Bieguna Północnego.
    Witam.Mam pytanie.Czy jeżeli podłącze Xboxa 360 i PC tym rozgałęziaczem TC0 NOWY PRZEŁĄCZNIK KVM 2/1 SWITCH 2-KOMPUTERY FV (1417017052) - Aukcje internetowe Allegro do jednego monitora to będzie działać?Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Powinno dzialac ale nie licz ze bedziesz mial dobra jakosc obrazu bo dobre KVM to koszt ponad 100zl
     
  4. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Ja mam switcha i nie narzekam na jakość obrazu ^^
     
  5. the wert

    the wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z Bieguna Północnego.
    Mam jeszcze jedno pytanie.Czy zwykłe komputerowe głośniki będą działać z Xbox-em?
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Konkretnie tego ?
    Na jakim TV i jaka rozdzielczość ?

    Tak beda dzialac ale nie przez tego KVM, potrzebujesz kabla ktory wyciagnie glos z wyjscia AV od konsoli np taki , sam mam taki kabel ale do obrazu on sie nie nadaje zero ostrości, kolory do niczego, uzywam go tylko do dzwieku
     
  7. iksmen

    iksmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    switch do obrazu ? ;o?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. edek90
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    158
  2. Pina
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    293
  3. ratajczak1503
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    3584
  4. ...:::Anarkad:::...
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1072
  5. z0nk31
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    755

Poleć forum