1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozdzielczość emulowanych gier xbox.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez thris, Marzec 16, 2010.

  1. thris

    thris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Orientuję się ktoś może w jakiej rozdzielczości działają emulowane gry z xboxa na 360'tce?
    Miło by było pograć np. w san andreas w HD. ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja mam Gta sa na x'e podłączonym do monitora i jakość daje do życzenia
     
  4. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja mam pytanie jak chodzi u was san andreas bo u mnie ostro textury się wczytują?Gra wypalona na verbatimce a mój napęd w konsoli to litek.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Normalne ze się doczytuje. Już taka uroda tej gry.
     
  6. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mało wydajny silnik i tyle
     
  7. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Strasznie to wygląda ,przynajmniej u mnie. Jak jade przez miasto to normalnie nie ma drogi czasem i textur na budynkach. Ciekawe jak by działała wersja z xbox live. Teraz właśnie jest przecena i gra kosztuje 800 punktów.
     
  8. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a z nfs underground 2 też tak będzie jak z san andreas ?
    gta sa mam i to jest jakaś masakra, laser skacze a tekstury to już sie przyzwyczaiłem..
     
  9. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi się wydaje że emulator na 360 nie jest dopracowany poprostu. Nie wierze że gra na xboxie pierwszym tak chodziła. Zresztą oglądałem filmiki na youtube i tam elegancko ta gra się prezentowała
     
  10. beardo0

    beardo0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A nie da rady na dysku tego zainstalować i stamtąd grać?
     
  11. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Z plyty da rade chyba?
     
  12. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie ma opcji zgrania starej generacji na dysk, tak samo wszelkie inne opcje 360'tki są zawieszone.. działa sama emulowana gra.

    (chyba że z PC jakoś albo jest jakiś sposób którego nie wyczaiłem)
     
  13. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety nie ma takiej opcji. Ale czuje że dysk by wiele pomógł przy tego typu grach.
     
  14. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    360tka skaluje gry z Xbox'a, stary Xbox po podlaczeniu kablem component do TV mial mozliwosc ustawnienia 1080i - skalowal gry i filtrowal tekstury itp; 360tka robi to samo tylko ze wydajniej. Odpalilismy u znajomego FIFe 05 i powiem ze wygladala naprawde dobrze na HD Ready TV 32'' (1380x720 kabel VGA MS).
    P.S. Gry sa odpalane w proporcjach obrazu 4:3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum