1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozdzielczość w konsoli xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tommyw200, Styczeń 2, 2010.

  1. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam wszystkich!
    Słyszę, że w konsoli xbox 360 da się zmieniać rozdzielczość (gdzie?)
    Dodam ,iż używam kabla composit
    Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku!
    Tomasz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Matizo

    Matizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Wchodzisz w Ustawienia Systemu --> Ustawienia Konsoli --> Wyświetlacz -->I Ustawienia HDTV (to jest chyba jak masz HDMI podlaczony) a jak innym to wez to pierwsze i tam masz rozdzielczości
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na kablu composite nie ma ustawień rozdzielczości tylko masz ustawienia PAL 50 lub 60 :)
     
  5. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A problem z teksturami to norma - przy szybkiej jeździe idzie to zauważyć nawet na oryginalnej płycie i nie tylko na konsoli Xbox 360. Taki „urok” GTA. Nagraj na dysk - problem zniknie.
     
  6. Ohara

    Ohara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie prawda...po nagraniu na dysk problem znika ale tylko częściowo,mniejsze textury na budynkach, wszelkie ozdoby kwiatki doczytują się dalej.
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Taki urok GTA4 jak ktos napisal, jak chce ktos pograc w GTA4 bez zadnych doczytow i innych nie fajnym akcji, niech odpali gre na PC Core i7 ~4ghz, 4GB DDR3 1600mhz i GTX295 w SLI ;) - na konsolce raczej nie pogramy sobie bez problemow z teksturami ;).
     
  8. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja u siebie nic takiego nie zauważyłem, co prawda mam szybszy dysk (nie od Microsoftu) - może to dlatego, a może po prostu moje oko już nie dostrzega. :)
     
  9. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jakto szybszy, bo podróbka to szybszy :/ A co do tematu to rozdzielczość można też ustawiać kiedy masz podłączoną konsole do monitora kablem VGA.
     
  10. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Żadna podróbka - po prostu inny dysk (kupiony bez obudowy, ot sam dysk, nawet nie przeznaczony dla Xboxa).
     
  11. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To jak go podłączyłeś i ile cie kosztował.
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

    jak inny to podrobka :)
     
  13. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Zwyczaje rozejrzyj się po forum jest nawet poradnik krok po kroku.

    Ja również mam Liteona v2 i hdd tyle że oryginał od m$ nic mi nie doczytuje itp. wszystko śmiga elegancko czasem jak jest dużo aut to trochę zmula ale to wina optymalizacji i hardware konsoli. Gta mam pirata :p

    Na kompie też mam IV i śmiga lepiej o wiele płynniej kompa mam w miare normalnego takiego z tańszych (C2D@4ghz, 4gb ddr2 i 9800GT wszystko o/c) jednak mimo wszystko na konsoli gra mi się zdecydowanie wygodniej :yeye:

    Tak czy siak w gta gra się wspaniale a to czy ma 35fps czy 60 mam głęboko w d... tak samo jak tą całą grafikę w gre ma się przyjemnie grać a nie oglądać
     
  14. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jeśli ktoś ma Della, a ja Asusa, to któryś z nas ma podróbkę? :D Dysk jak dysk, ot co. :)
     
  15. uchaj

    uchaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    no właśnie dysk to dysk nie ma różnicy :D
     
  16. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Są ustawienia ekranu PAL 50 i PAL 60 to wszystko zależy jaki masz TV ja mam ustawione PAL 60 :)
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak przerobisz tego della tak zeby bios widział go jako asusa - to tak masz podróbkę asusa :)

    dyski nieoryginalne musza byc przerobione tak zeby xbox widział je jako oryginalne wiec w jakim sensie sa podróbka :)
     
  18. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Idąc tym tropem - dysk 2,5” wyjęty z laptopa też musi być nieoryginalny (podrobiony), skoro trzeba go przerabiać żeby Xbox go widział. :)
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    oryginał to oryginał. kazdy inny jest "podróbka" :)

    ale koniec tego offtopa
     
Wczytywanie...

Poleć forum