1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozdzielczość w NFSMW

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez Razor3100, Grudzień 28, 2008.

  1. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam!
    Mam problem otóż odpaliłem niedawno NFS Most Wanted na X360 i mnie rozczarowała rozdzielczość ponieważ mój monitor ma max. 1280x1024 a gdy odpalam NFSMW na nim to rozdziałka jest ok. 800x600 ;/
    Myślałem sobie, że może to stara gierka ale w menu początkowym pisze ze gierka jest przygotowana nawet na telewizory HD a tu taka lipna rozdziałka u mnie ;/
    Do tego pożyczyłem od kumpla niedawno NFS Undercover i to samo też taka lipna rozdziałka ;/
    W innych grach rozdziałka jest na maksa czyli 1280x1024 tylko w NFS'ach taka niska.
    Czy może mi ktoś powiedzieć o co z tym chodzi?
    Czy da się zwiększyc rozdzielczość?!

    Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    A jak sprawdzasz rozdzielczość podczas gry?:confused: Może NFS-y są przygotowane tylko w rozdzielczości 480p? Wcale by mnie to nie dziwiło po ostatnim "cudeńku" od EA. Może to być też wina kabla, albo wydaje ci się że to mała rozdzielczość.
     
  4. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Prędzej EA skopało sprawe.
    Ja na kompie i grach komputerowych znam się bardzo dobrze i moge ci powiedzieć ze na pewno tam rozdziałka nie jest większa niż 800x600 ;/
    Na kompie grałem w 1280x1024 i różnice widac dużą ;/
    A w NFS Undercover to aż sie odechciewa grać ;/
    Natomiast NFSMW ma ten klimacior więc jeszcze ujdzie, no ale lepiej byłoby jednak zeby ta rozdzielczość mogła być conajmniej 1024x768 ;/
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Kabel jaki ? Autoustawienia monitora probowałeś ?

    PS : Przycisk dziekuje jest TU ------------------------------------------------------------------------------->\/
     
  6. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kabel dokładnie jest to ten:

    http://allegro.pl/item513983917_kabel_vga_audio_xbox_360_gold_sklep_proplay_w_wa.html

    A jeśli chodzi Ci o autoustawienia monitora to czy wystarczy wcisnąć ten przycisk na monitorze AUTO?!
    Bo ja właśnie mam taki przycisk. (Już próbowałem go wciskać i nic nie dawało ;/)
     
  7. pawel3569

    pawel3569 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zielona Góra
    Te nfs'y przy rozdzielczościach formatu 4:3 poprostu tak wyglądają. Ustaw 1440x900- będziesz miał pasy na górze i dole ale grafika będzie lepiej wyglądać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum