1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozdzielczość

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomekd, Październik 27, 2015.

  1. tomekd

    tomekd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Konsola Xbox360 Slim nie zmienia rozdzielczości na wyższą po kablu HDMI. Pracuje na 480p. Sprzęt sprawdzany na dwóch TV i dwóch przewodach. Jakieś rozwiązanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3262
    Polubienia:
    1860
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    rodziałkę w tv zmieniałeś?
     
  4. NektaryN

    NektaryN Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2015
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miałem to samo z XO. Wejdź do ustawień konsoli----->wyśwtelnaie obrazu (jakoś tak) i tam zmień na 1080p z 480 ;)
     
  5. tomekd

    tomekd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zmiana w opcjach nic nie daje. Po próbie zmiany rozdzielczości na wyższą ekran staje się czarny, po czym konsola wraca na ustawienie 480p. Pomoc techniczna Microsftu też nie potrafi pomóc.
     
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Miałem tak samo w x360 i rozwiązaniem to ale nie potrafię sobie przypomnieć jak,pamiętam że to była jakaś pierdoła.
    A próbowałeś ustawić np 1080i ?

    Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
     
  7. tomekd

    tomekd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Próbowałem 720p, 1080i, 1080p, i wszystkie wyświetlane i nic.
     
  8. suyfsiauhfoiseh

    suyfsiauhfoiseh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a twój telewizor na pewno obsługuje większe rozdzielczości?
     
  9. tomekd

    tomekd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Full HD i Ultra HD. Dodam że na Full HD konsola działała przez 3 lata ( 1080i) i nagle po odłączeniu i ponownym podpięciu przestała pracować jak i na starszym TV tak i na nowym.
     
  10. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3262
    Polubienia:
    1860
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    może Ci klękło coś w wyjściu HDMI skoro na 2 telewizorach problem występuje to raczej wina leży po stronie konsoli
     
  11. tomekd

    tomekd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    No i chyba tego będziemy się trzymać niestety.
     
Wczytywanie...

Poleć forum