1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Roździelczość

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ggghhh421, Styczeń 4, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam, jaka rozdzielczość była by najlepsza? W mojej konsoli mam do wyboru:

    -Rozdzielczość optymalna
    -420p
    -720p
    -1080i
    -1080p
    Wystarczy jak dam "Rozdzielczość optymalna" Czy lepiej samem którąś wybrać? Tv mam Samsung Panoramiczny 22'

    Jeszcze jak byście mogli pomóc z mi z kolorami.W zakładce: Przestrzeń kolorów HDMI mam do wyboru:

    -Automatyczne
    -Źródło
    -RGB
    -YCbCr709
    -YCbCr601

    Piszę do was bo chciałbym uzyskać jak najlepszą jakość.Więc prosze nie pisać zebym się wypchał ;D Tylko mi pomóc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zależy jeżeli masz TV HD ready to zrób 720p, jeżli FULL HD do 1080p a w kolorach to najlepiej nic nie zmieniać bo raz kumpel sobie zmienił i miał czarny ekran i nic nie mógł zrobić, pisało brak sygnału ^^
     
  4. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Ok teraz napisz mi jak rozpoznać czy mam TV HD ready czy też FULL HD. Bo nie mam o tym zielonego pojecia :(
     
  5. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podaj dokładny model twojego TV lub jeżeli jest tylko HD ready to masz 1080i/p opcje zablokowane.
     
  6. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  7. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Niekoniecznie będzie miał zablokowane - telewizory potrafią skalować obraz w locie, czyli za 1080i na 720p, choć odbywa się to kosztem jakości obrazu - lepiej wtedy od razu ustawić 720p niż niepotrzebnie za duży format...

    EDIT:
    @up: To ustaw 720p w takim razie :)
    Temat zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum