1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozdzielczość

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez bakibakam, Grudzień 13, 2008.

  1. bakibakam

    bakibakam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pewien problem, posiadam monitor dla którego idealną rozdziałką jest 1400x900 na innych nie wyglada to tak jak ma wyglądać chociaż nie jest źle. W opcjach xbox-a nie ma takiej rozdzielczości, jest jakiś sposób żeby ustawic tą rozdzielczość?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie, ustaw sobie jakąś 1080 i będzie dobrze :)
     
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    jak masz NXE to jest do wyboru taka rozdzielczość
     
  5. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jakoś nie zauważyłem :/ widze tylko największą bodajże 1080i czy jakoś tak :p
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A powiedz dlaczego ma ustawić taką rozdzielczość ?? Dobrze na pewno nie będzie ehhhhhh

    NXE nie obsługuje rozdzielczości 1400x900 tylko 1440 x 900.

    NXE VGA:
    Więc musisz wybrać rozdzielczość najbliższą twojej natywnej rozdzielczości w monitorze czyli 1440 x 900.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak nie masz rozdzieloczosci komputerowyc to pewnie laczysz sie przez kabel hdmi
    Dokup przejscowke hdmi-dvi i bedziesz mial rozdziałki komouterowe i mozliwosc ustawienia 1440x900 (przynajmniej tak mi sie wydaje)
     
Wczytywanie...

Poleć forum