1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozdzieloczsc , PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kage, Listopad 25, 2010.

  1. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    Kabel hdmi-dvi

    Monitor 22" LG Flatron W2252TQ


    W Windowsie mam 1680x1050 60Hz a w Xbox przy każdej wybranej rozdzielczości wyświetla coś w stylu "Przy danej rozdzielczości 50Hz nie jest obsługiwane"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przestaw w xboxsie na 60 hz
     
  5. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jestem bardzo ciekaw jak mam to zrobić
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Poszukać w ustawieniach?

    EDIT:
    Jak nie ma, to sorry, nie mam teraz dostępu do X-a i nie mam jak sprawdzić...
     
  7. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic takiego nie ma w ustawieniach (tylko rozdzielczość) , gdyby było to bym nie zakładał tego tematu
     
  8. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No i jak zwykle nikt nie wie ;/
     
  9. raphell

    raphell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    w poczatkowych ustawieniach konsoli, jest 50 lub 60
     
  10. raphell

    raphell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
  11. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli przy hdmi nie ma ostawień Hz , ale dlaczego wyświetla ze nie jest obsługiwane te 60 Hz przy danej rozdzielczości skoro na Windowsie jest ta sama rozdzielczości i 60hz
     
  12. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo moze masz ixa na 50hz?
    u mnie z tego co pamietam tak jest
    zobacz jeszcze w ustawieniach moniitora jak masz zazwyczaj tam pisze jesli to jakis nowszy modell
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    podłącz zwykłym kablem ustaw na 60hz i po zabawie
     
  14. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Może w Xboksie ustawiłeś rozdzielczość 1080p , którą twój monitor nie jest w stanie wyświetlić w 60Hz? Sprawdź rozdzielczość 720p , ewentualnie opcję wykryj optymalne ustawienia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum