1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozgrzewka dla x-a.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mnichu573, Grudzień 19, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Siemka!

    Ostatnio zauważyłem że żeby uruchomić grę na moim przerobionym x boxie 360 musi się on rozgrzać (Być 5-8min włączony). Co to oznacza i może czym to jest spowodowane, czy powinienem się tym martwić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  4. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powodów może być kilka, chłodzenie, napęd, czy też inna część konsoli. Nikt ci tego nie stwierdzi na 100%. Na razie się nie martw, ale jeśli będzie gorzej to do serwisu.
     
  5. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Opisz troche obszerniej problem.

    Xbox sie normalnie uruchamia a tylko gra sie niechce uruchomic? Jesli tak to film z plyty sie uruchamia odrazu?
    Po przerobieniu sie tak dzieje czy takiego kupiles czy samo z siebie?
    Jaka jest reakcja przed "rozgrzaniem" na probe wlaczenia gry?
     
  6. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    No to:
    1. X-box się normalnie uruchamia.
    2.Niektóre gry się uruchamiają odrazu niektóre po minucie a niektóre po 10, niekiedy nie czyta jakiejś przez 30 min.
    3. Tak się zrobiło po przeróbce.
    4. Albo się nie włancza płyta albo po chwili ładownaia pisze "Przeczyść płyte miękką sciereczką"(chodzi o okno błędu).
     
  7. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    idz do tego co przerobil bo musial ci zepsuc naped
     
  8. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kiedy kupiłeś konsolę i czy używaną? Wszystko wskazuje na napęd...
     
  9. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  10. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Jakiej marki plyty? Oryginaly tez potrafia sie nie uruchomic czy tylko kopie?
     
  11. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Na Verbatimach teraz nagrałem płytke z prędkością 2,4x i się lepiej uruchamia niż inne może to wina prędkości nagrywania może oryginały są szybciej nagrywane, bo z nimmi mam większy problem.
     
  12. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po pierwsze kolego oginały nie są "wypalane" tylko tłoczone. Poprostu gość źle przerobił napęd i tyle. Orginały powinny u Ciebie frykać aż miło bez żadnego czekania. Jeśli godzisz się na przeróbkę konsoli to wybieraj sprawdzonych fachowców.
     
  13. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  14. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Jesli przed przerobieniem chodzily wszystkie dobrze a teraz tylko czesc to sprawa jest jasna. Dzwon do goscia co to robil i powiedz co sie dzieje po jego zabiegu.
     
  15. tracer10

    tracer10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica/Ballina
    dokładnie dzwoń ja też przerobiłem klocka jakieś 2 miechy temu i mi wszystko działa aż miło
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum