1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozkładam rece:(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez matajn88, Czerwiec 3, 2012.

  1. matajn88

    matajn88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich podaje sie 2 tyg temu zaczołem znowu sciągać gry z netu wszystko pieknie nowy imburn nowe gry płytki ale po wypalaniu xbox jej nieczyta albo pisze płyta nieobsługiwana albo przetrzyj sciereczka nie cały rok temu przerabiałem xboxa wszytsko pieknie niedawno kupiłem kinecta i podłonczyłem xaa pod neta ale nie grałem na piratach a teraz spaliłem juz 10 płyt wymieniłem nagrywarke w lapku i dalej lipa wszystko robie jak zawsze i według informacji w sieci:) co moze byc przyczyna przerubke robiłem ostatnio ja forrza niechciała wchodzic i call od duty tak ze mysle ze mam najnowszą wszystkie inne gry które nagrałem chodzą normalnie tylko te co teraz nagrywam niewiem o co chodzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz lt 3.0? i czy uzywałeś abgx360 na autofix level3? to ci wszystko wyjaśnia
     
  4. Józef Boniowski

    Józef Boniowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rawicz
    nie nagrywasz czasem gier nie do twojego lt ?? zawsze tak pisze przy nich. a czy wyświetla się obrazek gry ?? i jakie masz lt ??
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    iHAS + LT MAX + FW pod odpowiednie płyty

    Kiedy przerabiałeś konsolę?
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nazwa tematu nie opisuje problemu. Dobrze, że rozkładasz tylko ręce. Piszemy zacząłem i podłączyłem.
     

Poleć forum