1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozkrecenie originalnego xbox HDD i wlozenie go pod USB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez the_bart123, Kwiecień 23, 2010.

  1. the_bart123

    the_bart123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak jak w temacie - chcialbym rozkrecic originalny xbox 360 HDD i umiescic go w obudowie 2.5" na USB by miec przenosny dysk - mozna tak?

    zwykly format pod XP wystarczy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    tak można, tylko trzeba go pierw sformatować pod FAT.
    i zeby go sformatowac musisz normalnie pierw podlaczyc pod port SATA w PC.
    Sam tak robiłem jeszcze dzisiaj ;)
     
  4. the_bart123

    the_bart123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dlaczego pod fat a nie pod NTFS? No i czemu nie do obudowy 2.5" z USB?
     
  5. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Ja robiłem pod FAT, w sumie NTFS też może być pewnie..
    Teraz mam wsadzone w obudowe 2,5 na USB.
    Ale przez obudowe nie chciało mi sformatować, w ogóle wykryć tych partycji FATX.
    Dlatego sformatowałem przez port SATA i dopiero później wsadziłem w obudowe.
     
  6. the_bart123

    the_bart123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok - zatem jak go "przemiele" jakims partition manager - i zrobie sobie jedna partycje NTFS - to jak bede chcial miego ten dysk w obudowie xbox - to musze spowrotem cos kombinowac z partycjami czy poprostu xbox sam przeformatuje dyska tak jak wszystko powinno?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak sformatujesz go pod windowsem a nie jest to dysk WD to juz nie bedzie nigdy dzialal z xboxem
     
  8. Adiko67

    Adiko67 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pisze się "oryginalnego"
     
  9. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Cytat z innego forum:

     
  10. the_bart123

    the_bart123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem ze tak sie pisze :-] czasami angielski mi sie miesza - tak samo jak pisanie dni tygodnia z duzej litery czasami
     
  11. the_bart123

    the_bart123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o kurka - to juz mie sie odechcialo podlaczania 20GB xbox HDD do PC (obecnie uzywam xbox 120GB) - chcialem miec te 20GB ot tak sobie na filmy itp. a jakby braklo miejsca na xbox 120GB to bym uzywal tych dwoch
     
Wczytywanie...

Poleć forum