1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozłącza Xbox Live... ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jablo33, Lipiec 11, 2010.

  1. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Witam. Mam problem z Xbox Live'm. Po jakimś czasie, rozłącza mnie od live. Gdy powtórnie chcę go połączyć, chce bym sprawdził połączenie z internetem, gdy sprawdzam, test nie przechodzi do sieci... Czy to może być coś związane z Routerem? Jest on strasznie gorący o0. Proszę o pomoc. PS. PC normalnie działa, a jest podłączone do tego samego routera.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    mi też czasami rozłącza, odłączam wtedy od routera wzsytkie kable i zostawiam na 3-5 min, podłączam i hula jak ta lala :)
     
  4. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Też tak robiłem, dawałem reebot w routerze i dalej ten problem jest...;/
     
  5. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  6. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Przecież albo samo mnie cały czas wylogowuje, albo wyłączam konsole i włączam ją ponownie i bez rezultatów. Jutro spróbuję na drugim routerze, tylko dziwi mnie to, że na PC normalnie działa net, bez względu czy w routerze zmienię kable na odwrót to i tak rozłącza mnie na 360...;(
     
  7. pwn3r1337

    pwn3r1337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    a w ustawieniach routera odblokowales porty?
     
  8. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Wcześniej tego nie miałem.... Dopiero dzisiaj mi się tak stało...
     
  9. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Można spróbować z innym kablem i skontaktuj się z dostawcą internetu, może są jakieś problemy.
     
  10. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Na 3 kablach próbowałem, a na razie się dodzwonić nie mogę do dostawcy internetu.
     
  11. chmuri

    chmuri Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    to teraz pytanie jakiego masz tego dostawce internetu?:)
     
  12. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    dostawca internetowy to Lanet (Wrocław telefon, internet - LANet)
    Teraz to się chyba InterNetia nazywa...

    Kurde pomóżcie bo to już trzeci dzień tak...
    A czy mogło się coś w konsoli uszkodzić? Bo jak patrzę na router, to PC cały czas mruga a na Xboxie mruga, mruga przestaje i dalej mruga. Albo w ogóle nie mruga... ;s
     
  13. krolu21

    krolu21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Legionowo
    Mi też czasami rozłącza , ale po chwili połaczenie wraca. Też nie wiem czy to wina konsoli czy routera .
     
  14. radekbp29

    radekbp29 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ja sądze że to wina troszke za wolnego internetu i poprostu net nie nadąża za konsolą
     
  15. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jablo33 a może dostałeś :ban co?:confused:
     
  16. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam Cię w klubie. Twój dostawca współpracuje z Netią i tak samo ja mam... Szczególnie jak gram multi to mnie wykopuje z Lobby i Happy End. Restart konsoli i dopiero mam Live.
    W GoW 2 młóci mi lobby i zawsze wykopuje po 5 min. Pure jak przez 5 min nie dostanę się do meczu kick. Router odblokowany i nic nie mogę poradzić. Nie wiadomo czy to przez dostawcę czy coś.
     
  17. Xborix

    Xborix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    A ja też mam Problem z Kom-Netem z Wrocławia... Mianowicie Gdy testuje połączenie do live'a to wyskakuje jakieś okinko że Xbox może wp ełni nie funkcjonować w Live bo mam "Konfigaracje NAT" co to jest wgl ? I jak się chce utworzyć konto na live to wpisuje mail'a potem hasło potem wyskakuje mi że nie mogę się podłączyć i mam spróbować później. I tak cały czas... ;( Bardzo Proszę o pomoc
     
  18. pwn3r1337

    pwn3r1337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław

    wejdz w ustawienia routera i odblokuj porty
    tu masz poradnik

    co do zalozenia konta to zrob konto pocztowe na hotmailu i wpisz wymyslone dane (ale istniejące) z anglii lub usa
     
Wczytywanie...

Poleć forum