1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozłączający się xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rafael0089, Czerwiec 20, 2013.

  1. Rafael0089

    Rafael0089 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Mój problem polega na tym, że rozłącza mnie z xbox live, nie ważne czy gram online, poruszam się po dashu konsoli czy też korzystam z youtube. Rozłączenie następuje czasami 5 minut po włączeniu konsoli czasami po 10 minutach, nie ma tu reguły. Czyściłem pamięć podręczną, usuwałem i pobierałem swój profil na nowo, wyjmowałem dysk, lecz wszystko to na nic. Połączenie internetowe jest na kablu i wszystko jest ok, router chodzi bez problemu, internet na innych urządzeniach działa bez zarzutu. Router też ok, ponieważ od roku xbox na nim śmigał jak należy. Czasami występują kody błędów są o różnych numerach , czasami komunikatów o błędach nie ma ...może ktoś coś poradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. meciu

    meciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WItam
    Podepne się pod temat.
    Prosiłbym o grających w fife 12 o jakies opinie. U mnie dzieje się coś dziwnego, czasami przy graniu normalnie w sezonie po znalezieniu przeciwnika , komunikat o rozłączeniu przeciwnika z siecią, po czym robie jeszcze raz wyszukiwanie -.to samo się powtarza i wywala mnie z serwera EA i juz nie moge sie zalogować , dopiero po nastepnym odpaleniu gry.
    Gdy już mi się uda zalogować i połączyć z przeciwnikiem gra bardzo się zacina , czasami uda się zagrać mecz a czasami rozłączy wszystko w pi***.
    Kiedyś wszystko było ok, myślałem że to wina routera - wymieniłem na nowy, net działa idealnie (6mb Netii) ale xbl ma problem...
    Przy Mortal Kombat dzieje się to samo. Nie wiem czy to coś z konsolą, czy może z serwerami EA , prosiłbym o opinie innych graczy.
    Pozdrawiam!
     
  4. BoostMasterPL

    BoostMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Mortal Combat nie jest od EA przecież . Skoro net na kompie działa normalnie to chyba wina konsoli
     
  5. Straszak

    Straszak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam to samo dziś, pewnie robią coś na serwerach. A ściągam właśnie Crysis 1 z promocji ; ]
     
  6. BoostMasterPL

    BoostMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Twoja odpowiedź raczej nic nie wniosła do tematu . Tak jak pisałem restart rutera powinien pomóc . Albo zrób kopie zapasowa ustawień jakie masz na ruterze i zrestartuj go do ustawień fabrycznych a następnie wgraj ustawienia swoje z kopi zapasowej .
     
  7. szlovak

    szlovak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tak, zresetuj jeszcze kilka razy, na pewno pomoże.
     
  8. meciu

    meciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie nic nie pomaga, internet śmiga dobrze, przy ściąganiu plików pod 700kb/s dochodzi, wiadomo że to nie kosmiczne parametry ale do grania powinno wystarczyć , niestety dalej tnie tak jak przedtem
    żadne resety nie pomagają - pisałem że kupiłem nowy router więc wina tkwi po stronie konsoli , może po prostu coś mi się w niej koci...
    na dniach pożyczę drugą sztukę i sprawdzę co i jak
     
  9. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja naprzyklad mam strasznie wychurany port pod kabel w x ,jeśli kabel nie jest dobrze podpięty to właśnie mam rozloczanie co 5mn

    Sprawdzcie kabel czy jest siilno podpięty pod konsole! :]
     
  10. meciu

    meciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja próbowałem po lanie pod access pointa (czyli kablem) i po wi-fi i efekt dokładnie ten sam... - zawiecha goni zawieche
    wczoraj nawet jakiś angol mi taką wiadomość napisał odnośnie mojego "shit connection" , że mi się odechciało wszystkiego hahaha
    Dziś będe miał drugą konsolę to przetestuje i zobacze co i jak
    pzdr
     
  11. szlovak

    szlovak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  12. eshadey

    eshadey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dzisiaj chciałem zaktualizować konsole jednak w trakcie aktualizacji wyłączyłem Xboxa. Teraz nie mogę połączyć się z usługą,Xbox live. Czy można pobrać ponownie aktualizacje?
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nowa aktualizacja konsoli Xbox | Jak uzyskać aktualizację konsoli Xbox 360 - Xbox.com

    za pomocą pendrive
     
Wczytywanie...

Poleć forum