1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozlaczajacy sie xBox live

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Loowoo, Marzec 14, 2010.

  1. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moj problem polega na tym ze podczas bycia w xBox Live po jakims czasie (nie okreslonym czasowo) wyrzuca mnie z uslugi, ale moge odrazu sie zalogowac spowrotem co jest dziwne.

    Posiadam lacze internetowe UPC 10mbit/1mbit laczace sie przez Router do 3 PC oraz xBox'a, co likwiduje problem ze jest to wina internetu poniewaz siec jest ciagle a jakby byl zanik internetu to i tak czeka bo jest w sieci.

    Sadze ze problem jest w xBoxie i nie wiem co moge na to poradzic moze ktos mial kiedys takowy problem. ^^

    Kabel RJ45 mam nowy itd. Konsola konsole mam jakis miesiac ale ten problem dopiero teraz sie pojawil jakis tydzien temu max.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    Dzieje Ci się tak kilka razy dziennie czy może raz na 24/h??
     
  4. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zawsze jak podlaczony jestem do xBox live i probuje grac albo dla testu nic nie robie w dashu ;p
     
  5. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    zobacz czy czasem nie robi się tak zawsze o tej samej porze. Ja tak miałem z neo. Zmienne IP co 24h. Zawsze o 22.50 miałem zerwane połączenie i przez tydzień do tego dochodziłem :( Reset modemu o 9 rano i zero problemów (no chyba że bym o 9 grał :))
     
  6. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Umnie jest to obojetne od czasu. IP stale itd.
    I w GoWie czy tam Halo 3 czesto nie daje rady do konca meczu dotrwac i expa nie zbieram to mnie rujnuje ;p
     
  7. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    Na komputerach nie masz problemów z siecią? nie wydaje mi się żeby to była wina x tylko bardziej modemu z upc lub routera. Zresetuj oby dwa urządzenia i zobacz. ewentualnie podłącz bezpośrednio x do modemu z upc i jak będzie to samo się działo to dzwoń i reklamuj u providera. W routerze możesz jeszcze wgrać nowszy firmware.
     
  8. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Resertowalem itd. wg. czasu polaczen na PC problemu nie ma.
     
  9. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    A nie jest czasem tak że jak grasz ktoś korzysta w tym czasie z komputera? Jak masz opcje dzielenia łącza w routerze to podziel je np. 50/50 dla x i kompów
     
  10. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OBciazenie lacza by z xBox live by mnie nie kickalo i raczej lacze nie jest przeciazane ^^
    Teraz znow bylo jakis czas w dashu no to rozpoczolem gre w GoW 2 koncowka meczu i disconect.. WTF!

    Jutro jak przyjdzie monitor podlaczam pod inny kabel moze pomoze ^^
     
  11. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    jak nie pomoże to napisz będziemy myśleć jak to naprawić
     
  12. Xbox360.

    Xbox360. Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Kolego piszę do Ciebie na GG ale nie odpisujesz a na forum piszesz posty :p
     
  13. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Live dalej sie rozlacza, ahhh tragedia mecza nie moge zrobic :(


    EDIT:
    Pisze o problemie do MS, odpowiedz MS to:

    "Sz. P.

    Jestesmy zobowiazani, by zapewniac najlepszy serwis dla wszystkich uzytkownikow Xbox LIVE oraz dajemy priorytet inicjatywom zwiazanym z ta usluga. Obecnie nie mamy w planach wprowadzenia Xbox LIVE w Polsce. Jednakze zawsze dostosowywujemy sie do potrzeb konsumentow i oszacujemy wypuszczenie Xbox LIVE na rynki, by zapewnic znakomite przezycia w uzytkowaniu konsoli.



    Z pozdrowieniami"


    CO TO ***** MA BYC... Serwis jak ja *******e przepraszam za wyrazenia ale inaczej opisac sie tego nie da ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum