1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozlaczanie,neta,przy,pobieraniu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez qb3s, Sierpień 28, 2012.

  1. qb3s

    qb3s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam mam taki problem, że jak zaczynam ściągać plik to po jakimś czasie mnie wylogowywuje z konta bardzo to wkurza bo jak coś pobieram to co jakiś czas muszę wznawiać pobieranie. Jak gram w kampanie w jakaś grę jest to samo, że jestem zalogowany a po jakimś czasie mnie wylogowywuje. Jak gram po sieci to jest dobrze i problemu nie ma. Pomoże ktoś? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Niestety, mazowsze... :)
    A teraz na poważnie: jakiego masz neta?
     
  4. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    ..
    Laczysz sie przez wifi, czy kabel?
     
  5. qb3s

    qb3s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Cyfrowy polsat tak wifi
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Porty udostepnij strefa dmz

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. qb3s

    qb3s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dzięki spróbuje. Wczoraj podłączyłem kablem i do rana wszystko co chciałem się ściągnęło. Czyli rozłącza się jak jestem połączony przez wifi tylko.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja lece na wifi, dziala dobrze

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     

Poleć forum