1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozłączanie z XBL

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Booster1987, Maj 21, 2009.

  1. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    Witam

    Czy to normalne ze podczas grania odłącza Mnie od XBL?? Da rade ściągać DEMO i grac w tym samym czasie?? Bo jak zaczynam ściągać demo np red Faction i włączę sobie grę to pojawia się komunikat ze "rozłączono z usługa XBL(lub jakos podobnie)".
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaki masz internet? Radiowke? Jak tak to moze byc to powod. Moze byc to tez router.
     
  4. leszcz

    leszcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Nie można jednocześnie grać i pobierać plików na XBLM. Odłącza Cię może dlatego, że nie chcesz pobierać patchy do gier, co nie zmienia faktu, że przy włączeniu jakiejś gry wyświetli Ci się informacja o zatrzymaniu pobierania pliku. Podczas grania mnie też czasami odcina od Live bez jakiegoś większego powodu. Naciszkasz wtedy Guide button na padzie i wybierasz opcje "połącz do Xbox Live". Po tej czynności wracasz normalnie do gry.
     
  5. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    Tak mam radiówkę...teraz mam połączone przez Router bo sąsiad jest podpięty do mnie...czyli nie ma racjonalnego wytłumaczenia dlaczego Mnie rozłącza??
     
  6. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma ;)
     
  7. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Mi też czasem się rozłączy.
    Mam neta na lini TP z Netii + router i 2 kompy ; ), neta na x'a dzielę kompem.
    Jakoś nie ubolewam ; p
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To ciebie nie rozłącza z tego co piszesz tylko nie możesz pobierać, a jest to normalne. Jeśli rozłącza taki internet się nie nadaje do grania za duże pingi
     
  9. methos23

    methos23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Mam radiówke i kablem ethernet ciągne połączenie i śmiga ok 0 lagów . Przecież da sie grać i ściągać jednocześnie, ale nie raz rozłączy .....
     
Wczytywanie...

Poleć forum