1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozlegulowany naped??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez leksior, Maj 17, 2010.

  1. leksior

    leksior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ema
    Mam taki problem, wczoraj ściągłem sobie Metro 2033 z ********.org (wer. pal oczywiście ;)) i gdy ja wkładam to pokazuje mi się czarny ekran płyta chodzi a po chwili staje i klocek się wiesza, a jak instaluje na dysk oto przy 41 % wyskakuje mi komunikat żeby wyczyścić płytę. Czyżby rozregulowany napęd??
    Jeszcze sprawdzę płytę abgx360 i dam do tematu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakich płyt i nagrywarki używasz?
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak na wielu płytach tak ci się dzieje które wcześniej działały to jest - rozregulowany laser
    jeżeli tylko na tej to albo źle nagrana ,albo na kiepskiej płycie albo źle ściągnięta
     
  5. leksior

    leksior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba to wina nagrywarki bo nagrywałem pierwszy raz z tego komputera;p
    Ściągne i nagram na innym kompie, może ma ktoś jaka wstawke dobra ??;D
     
  6. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Napisz jakie plytki, jaka predkosc nagrywania..
     
  7. leksior

    leksior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    verbatim prędkośc 2.4 bo wiecej nie pociagnał naped
     
  8. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Hmm.. dziwny przypadek. Mialem cos podobnego tylko ze na plytach emtec gdy chcialem grac z plyty wieszala mi sie konsola ale na pierwszych napisach i nic sie z nia nie dalo zrobic dopiero zainstalowalem na dysk i chodzilo. Przyczyna moze byc zly obraz gry lub nagrywarka.

    Daj moze loga z abgx360 moze on cos wykryje.

    Moze napisz jeszcze jaki naped posiadasz i ile czasu masz konsole:) Bo jesli to laser to trzeba probowac z regulacja go na forum jest poradnik nawet ja z niego korzystalem i powiem ze widac znaczna roznice z odczytem;)
     
  9. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może palnik się wali ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum