1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozmiar 7,30 a Lite-On 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Eyesore, Czerwiec 13, 2014.

  1. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem Dead Space z rozmiarem 7,30 i zatrzymuje się w połowie instalacji na dysku. Mam LT 3.0. Prosiłbym o wytłumaczenie dlaczego tak się dzieje i możliwe wyjście z tego problemu. Pozdrawiam was.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    dziwne, zapewne jest to wina źle nagranego nośnika. Spróbuj jeszcze raz nagrać a jeżeli to nie pomoże to spróbuj tricku z mp3 chociaż ten trick z reguły wykonuje się na lt 2.0
     
  4. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie można przerobić tej płyty z 7,30 na 8,13. Muszę się zastanowić nad tym, bo jedna płytka 5 zł... Dziękuje za pomysły. Pozdrawiam
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Dead Space jest xgd2 wiec obraz ma 7,3GB

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  6. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po prostu zle nagrana kopia. Możliwe że w imgburn masz ustawione layerbreak na gry xgd3 i dlatego gra xgd2 źle Ci się nagrala

    Wysłane z telefonu
     
  7. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. A gdzie się te ustawiania zmienia? W "Setting" w ImgBurn?
    Dobrze, spróbuje z mp3. Czyli włączyć muzykę na Xboxie i zacząć kopiować, tak? Pozdrawiam
     
  8. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wejdź w tools>settings>write i tam zobacz jak masz layerbreak ustawione

    Wysłane z telefonu
     
  9. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak. No więc mam Layerbreak ustawiony w opcji "Calculate Optimal". Jest jeszcze opcja "User Specified" i miejsce na konkretną wartosć. Pozdrawiam
     
  10. Rayoggy

    Rayoggy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jaką masz nagrywarkę? Zmianę warstwy będzie pobierać z pliku .dvd, dla tej gry powinna ona wynosić 1913760. Sprawdź abgxem poprawność nagranego obrazu.
     
  11. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ihas b. W notatniku plik .dvd ustawiony jest właśnie na 1913760:) Abgs nie widzi tej płyty w napędzie. Pozdrawiam
     
  12. Rayoggy

    Rayoggy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Skoro abgx nie widzi, to tym bardziej x360 go nie będzie "trawił" :D. Nagraj jeszcze raz z tymi ustawieniami:

    [​IMG]

    Jak nie masz 124B to zawsze można spróbować. Też miałem problemy z nagrywaniem, wyskakiwały mi błędy o ściereczce itd. Zmieniłem na te ustawienia i wszystko jest w najlepszym porządku. Instaluje się do stówki :D.
     
Wczytywanie...

Poleć forum