1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozmiar gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafał Jasłowski, Listopad 5, 2013.

  1. Rafał Jasłowski

    Rafał Jasłowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa, Poland
    Witam. Czy to normalne że po pobraniu gry Symulator Farmy 2013 zajmowała 7,29gb a po przepuszczeniu przez EXISO zajmuje 250 mb. Bedzie ona działać czy ja coś robie nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gry po przerobienie na GOD lub XEX zajmują z reguły mniej ..ale 250mb to trochę mało....
    Wrzuć na konsolę i sprawdź... a jeśli nie ruszy, to spróbuj do GOD'a przerobić w ISO2GOD.

    EDIT:
    Wiem ,że np. w MINECRAFT była taka sytuacja,że obraz ważył 7GB a po konwersji ok 200mb.
     
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A miałeś komunikat o poprawnym konwercie ?
     
  5. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Tak normalne, bedzie dziala:)
     
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No wybacz ale 7Gb > 250mb to dla Cb nie dziwne ?
     
  7. Rafał Jasłowski

    Rafał Jasłowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa, Poland
    Tak. był komunikat. Zakończone sukcesem. Właśnie narazie nie mam możliwości sprawdzić czy to zadziała ale strasznie dziwne mi się to wydaje.
     
  8. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    posiadam tą grę i po przerobieniu do xex zajmuje ok 250 mb , wiec nie przejmuj się tym , będzie działać ,
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Trudno w to uwierzyć, ale ta gra naprawdę tyle zajmuje co przy tak dużej zawartości materiału w tej grze zakrawa wręcz na cud. Tutaj brawa dla developerów tej produkcji. I to jest piękne przy jtag/rgh, że wystarczy pociągnąć ripa, który tu zajmuje 250 mb a nie całe 8 gb iso.
     
  10. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Tez sie zdziwilem jak u siebie zobaczylem taka wielkosc...ale podejrzalem wersje pctowska (ktora jest praktycznie identyczna) i okazalo sie ze wazy podobnie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum