1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozmiar Gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kacuqer, Kwiecień 7, 2012.

  1. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich !
    Mam takie pytanie czy jest jakaś możliwość aby zmniejszyć rozmiar gry ??? Ponieważ nie mieści mi się ona na płytę Verbatim 8,5 GB DVD + DL ( cos takiego) brakuje bodajże 150 mb aby nagrać ją z komputera.
    Wszystkim za pomoc z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co ja mam zrobić ??? ;/
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Eee jak sie nie da ? Bo te gry za duzo zajmuja ...
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Da się, poczytaj na forum
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No i napęd w xbox musisz zaaktualizować do LT+2.0/3.0 bo zapewne nie masz.
    + Najlepiej kup nagrywarke Ihas 124B
     
  9. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musze kupić nową nagrywarke aby nagrać te gry ??? Ostatnio nagrywałem Colin : Dirt 3 bez żadnego problemu więc nie da sie obejsc tego bez zmieniania nagrywarki ?
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Oczywiście, że możesz nagrywać zwykłą nagrywarką metodą TrunCate.
    Tylko wtedy przy LT+3.0 i dashu wyższym od 13604 nie będzie możliwości zrzucenia gry na dysk i to tyle.
    No i pewnie musisz zaktualizować napęd w xbox bo nie masz LT+2.0 lub 3.0 ?
     
  11. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jest na forum jakiś wątek jak wgrać sobie Lt 3.0 na xboxa 360 ?
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Szukaj w dziale LT, wszystko jest :)
    Jeśli nie czujesz się na siłach to lepiej daj do serwisu odrazu.
     
  13. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mam pytanie czy jest taka możliwość żeby Xbox miał za stary napęd aby wprowadzić Aktualizacje ???
    I drugie : Przy łączeniu się z Xbox Live wyskakuje mi aktualizacja ale w końcówce instalowania zcina mi się ona jaka może być przyczyna ?
     
  14. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, jeśli masz przerobiony to nie może być możlwości że napęd będzie za stary ;p
    Dash 14719 jest najnowszy, nie wiem czego to aktualizacja, nie bawie się w te live także Ci nie odpowiem.
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  16. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Propo tej aktualizacji live pojawia mi się ona również gdy odpalam PES 2012 (przerobione) i również się zacina :/
     
  17. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  18. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki ;] ej a czy jest możliwość żebym nie musiał instalować Lt 2/3 aby mi działał Soul Calibur V ??
     
  19. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  20. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, bo gra jest w XGD3 :)
     
  21. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie musisz wgrać LT 3.0 bo to jest gra z formatem XGD3 czyli zajmuje 8,13gb
     
Wczytywanie...

Poleć forum