1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozmiar GTA V - jak myślicie, ile GB ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez vvv93, Czerwiec 25, 2013.

  1. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Witam
    Mam takie pytanie do was :
    GTA V jak już pewnie każdy wie będzie wielkie , możliwości będzie wiele ,a to wszystko w dobrej grafice .
    Na ile GB stawiacie (ile będzie "ważyć") ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    bedzie na dwoch dvd dl pewnie
    1 single druga multi
     
  4. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Aby nie powyżej 30 GB ...
    Było by słabo gdyby gra byłaby podzielona na wyspy, 1 wyspa , 1 płyta ...
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    zawsze gta miało jeden świat i dla singla i dla multi jak już
    mi się wydaje że jednka 2płyty będą
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Stawiam na 4-5 DVD DL. Takie L.A. NOIRE było na 3 DVD DL, a wersja Complete Edition na 4.
     
  7. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    I to właśnie jest słabe - LA Noire to niech ma te 3 płyty ale to gra z kampanią - tak jakby zamknięty świat .
    Za to GTA zawsze było, jest i będzie grą sandboxową z otwartym światem i tego nie da się racjonalnie podzielić na płyty
     
  8. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Najlepiej gdyby było na 3 płytach. Disc 1: Single Disc 2: tekstury HD Disc 3: Multiplayer
     
  9. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    1 jest pewne na ps3 będzie na 1 płycie, a n xbox'a to tylko rockstar wie.

    Napisane za pomocą palców
     
  10. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    To też nie jest pewne - Nie wsadzą ci np. 30 GB na jedną płytkę
     
  11. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    Wsadzą na blu-ray można zapisać 50gb np. God of war 3 ma ok 40gb, a jest na 1 płycie.

    Napisane za pomocą palców
     
  12. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Z tego co wiem Play'ak ma napęd Blu-ray, czyli całkiem możliwe że wsadzą 30 GB na jedną płytkę
     
  13. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Pewnie na 360 z 3 płytki a na PS3 1 płytka ;p
     
  14. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Czemu nie da się podzielić dochodzisz do jakiegoś momentu w fabule i zmieniasz płytę miasto ze wszystkimi atrakcjami będzie na każdej płycie tylko filmiki i kolejne misje będą na poszczególnych płytach.
     
  15. pajretX

    pajretX Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nowa Sól
    Misje to po prostu skrypty - nie zajmuja dużo miejsca.
    Tekstury tworzące miasto zajmują dużo miejsca. Problem polega na tym, żebyś mógł sobie jeździć po całym mieście bez zmiany płytki w napędzie.
    Pewnie będzie wymagana preinstalacja na dysku.

    Pozdrawiam!
     
  16. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Poczekamy zobaczymy do swobodniej jazdy po mieście raczej nie będzie potrzeba zmiany płyty.
     
  17. Nazir

    Nazir Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2013
    Posty:
    75
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  18. mk89

    mk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    211
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ja typuje 4 DVD na x360 i jedna na PS4 - pewnie R* nałoży nakaz instalacji wszystkiego na hdd, ciężko przy dzisiejszej czasach wyobrazić sobie śmiganie co chwilę do konsoli i wymianę płyt - na PC to jeszcze pół biedy bo siedzisz przy nim i masz napęd pod ręką
     
  19. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    3 płyty obstawiam

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  20. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Czy to ważne na ilu?
     
Wczytywanie...

Poleć forum