1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozmiar ISO oraz region gry

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez czeski24, Marzec 2, 2009.

  1. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam.Zauwazylem dziwna nieprawidłowosc jezeli chodzi o rozmiar gier pobranych z sieci.Kiedys mi powiedziano ze wszystie gry na X360 zajmują około 7.30gb jednak jest spora czesc giero co zajmują około 7.05 gb.Nie wiem czy to oznacza ze jest nie pełna wersja gry czy po porostu niektóre tyle waża.

    Nagrałem fife 08 wkładam do konsoli i mam jakies info ze region nie pasuje i gra nie startuje,myslalem ze po przerobieniu nie bedzie takich problemów,co zrobic w takim przypadku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fatumzoR

    fatumzoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Musisz zmienić region na PAL ;)
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Obrazy, które zajmują 7.05 gb nie posiadają pliku video na drugiej warstwie płyty i dlatego zajmują mniej. Co do niedziałającej gry to jest to zapewne obraz NTSC, poszukaj PAL lub RF.
     
  5. Maciek797

    Maciek797 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    Jeżeli pisze ze zly region to masz NTSC na forum sa tematy jak sprawdzic czy kopia ma region free (dziala na wszystkich konsolach PAL i NTSC) czy ma okreslony region np dla europy PAL dla usa NTSC

    Te linki ci sie przydadza:

    http://x360iso.org/poradniki-iso/8-sprawdzanie-obrazu-iso-stealth-za-pomoca-xdvdmulleter.html

    (musza byc wszystkie pola komptabilnosci z iextreme tak jak na screenie)

    A tu masz jak zmienic region(juz lepiej chyba sciagnac inna wersje gry np z mediafire.com 100 razy lepsze od rapidshare kilka plikow naraz leci)

    http://x360iso.org/poradniki-iso/15...region-free-lub-pal-tylko-starsze-tytuly.html

    POZDRO:)
     
  6. PaczkaX

    PaczkaX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak sie zmienia region wogole
     
Wczytywanie...

Poleć forum