1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

różnica flash / reflash ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lol22, Czerwiec 7, 2011.

  1. lol22

    lol22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ,

    Zaaktualizowalem konsole ostatnio, nowy dash sie wgral i grac nie moge na piratach . Moje pytanie to : jaka jest różnica miedzy 1 flashowaniem a 2 ?? Pewna osoba sflashowala mi konsole po raz pierwszy pare miesiecy temu. Teraz aby ponownie chodziły mi płytki musze zrobic reflash i poprosilem ta sama osobe o zrobienie tego tylko ze on chce wziąć ta sama kwotę pieniedzy za robote , ktora wydaje mi sie krótsza , czyżbym się mylił ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    niestety się mylisz, update usunął ci przeróbkę :( więc trzeba wszystko od nowa zrobić ;/
     
  4. lol22

    lol22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co wiem , przy pierwszej przeróbce , trzeba robić jakieś lutowania itp. wiec jeżeli te lutowania są już zrobione ,za drugim razem nie będzie musial ich robić - jedyna rzecz to wgranie LT ... przynajmniej ja tak to rozumiem :/
     
  5. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    nie nie nie chyba ze robił ci przeróbkę skończony idiota ( bez urazy nie wiem kto to :p ) ale wątpię ze miałeś cięte ścieżki więc o tym możesz zapomnieć :) poprostu trzeba wszystko od nowa zrobić
    Ps; skąd jesteś ?
     
  6. lol22

    lol22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez nie wiem kto to , lecz jak widzę będę musiał ponownie płacić. Z Ostroleki jestem :)
     
  7. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    heh robota jest praktycznie taka zawsze także wiesz nie dziw sie że chce od ciebie takie same pieniadze
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jak pogo nie było jak miał gość robić. daruj sobie te słowa bo widać że to ty jesteś nie wiedząc o tym. co do kolegi reflash to jest to samo. jedynie co na dzień dzisiejszy wyciąga się szybciej klucz metody bez inwazyjne
     
Wczytywanie...

Poleć forum